Pripojenie sa k EYF!

728 Views

My, Mladí Demokrati pre Európu sme sa tento víkend pripojili k EYF kolektívu, z čoho sa nesmierne tešíme! Znamená to veľmi dôležitý krok na ceste k nášmu dlhodobému rozvoju. Tým, že sme sa stali 101vým členom EYF, nám umožní aktívnejšie angažovať mladých ľudí na procese tvorenia politiky na európskej úrovni.

Rovnako budeme môcť kooperovať s ostatnými európskymi NGO a mládežníckymi organizáciami, hlavne s mládežníckymi politickými organizáciami ako napríklad JEF či LYMEC.

Dostaneme príležitosť zdokonaľovať a podporovať našu pozíciu v rámci hnutia posilnenia mládeže, slobody pohybu a okrem iného, aktívne pracovať na posilňovaní demokratických myšlienok a hodnôt v Európe, podporovať a obraňovať práva a slobody občanov Európskej Únie, rovnako ako bojovať proti populizmu v európskom priestore.

 

No comments

Young Democrats for Europe (YDE)
Jeunes Democrates Europeens (JDE)
YDE je mladinsko krilo Evropske stranke. Sprejemamo ključno vlogo demokratičnih načel, podčrtanih v Lizbonski pogodbi in zajetih v našem političnem prepričanju: demokracija, svoboda, enakost, udeležba, trajnost in solidarnost.

Kontaktiraj nas

    NAŠI PARTNERJI